Terug naar homepage

Computer monteur in Amsterdam

Uw computer of laptop laten repareren in omgeving Amsterdam!
Onze computer experts zijn ook bij u in de buurt, vraag nu de service aan!

computer-monteur-amsterdam

Vul uw gegevens in voor meer informatie over de service van Computer Care Center te Amsterdam, of bel direct met ons via 088 712 9030.

Amsterdam PC reparatie

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Een servicecontract is er al vanaf €9,95 per maand. Als onze helpdesk een probleem op afstand kan verhelpen, komen daar geen extra kosten bij.

 • Als de computer specialist van afstand kan repareren, betekent dit dat ik via telefoon hulp krijg en zelf alle stappen moet uitvoeren?

  U hoeft niks zelf te doen, alleen eenmalig software te downloaden. Daarna doen wij de benodigde werkzaamheden en kijkt u mee op het scherm.

 • Kunnen jullie dan altijd op mijn computer meekijken?

  We kunnen alleen meekijken en uw PC van afstand besturen als u ons toestemming geeft. Zodra u onze software opent krijgt u een unieke code in beeld. Zodra u deze code aan ons doorgeeft kunnen wij de computer pas overnemen. Tevens kunt u tijdens het proces meekijken op het scherm, indien wij iets doen wat u niet wilt kunt u te allen tijde direct de verbinding verbreken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

 • Wat is het voordeel van een abonnement?

  U kunt ons iedere dag bereiken bij computerproblemen. Daarnaast voeren onze computer experts minimaal vier keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit ter waarde van € 29,95. Het is ook mogelijk om eenmalige hulp aan te vragen in plaats van een abonnement.

 • Worden de servicepakketten automatisch verlengd?

  Onze pakketten worden niet automatisch verlengd. We zullen u na afloop van een servicepakket benaderen voor een verlening. Als u het niet wilt, dan wordt het niet verlengd.

Een servicepakket

Wilt u ook altijd een werkende PC of laptop? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met u op om u meer informatie te geven over onze service. Dat geeft u direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Via dit formulier sluit u geen service-pakket af, we nemen alleen contact met u op.  

Wist u dat…

 • Onze klanten gemiddeld 6 keer per jaar door ons geholpen worden?
 • Er in Amsterdam ook veel expats klant van Computer Care Center zijn?
 • Computer Care Center ook in het weekend computer reparatie service biedt?
 • Onze computer experts niet alleen in Amsterdam werken, maar ook in de regio rond onze hoofdstad?
 • Er al een servicepakket met onbeperkte hulp op afstand is vanaf €9,95 per maand?

 

Computer Care Center in Amsterdam

Natuurlijk zijn we ook actief in de hoofdstad van Nederland. Onze computer specialist in Mokum is bijna dagelijks in bezig met de laptops en PC’s van Amsterdammers met PC problemen. Tot onze klanten in Amsterdam behoren onder andere expats, studenten en senioren. In de verschillende stadsdelen, zoals Westpoort, Noord, Oost en natuurlijk het centrum, komen we geregeld bij mensen langs voor een reparatie. Tevens werken we natuurlijk door reparatie op afstand aan te bieden. Want veel reparaties kunnen worden verholpen door op afstand aan de PC te werken. Bent u ook op zoek naar een specialist die eenvoudig uw computer repareert? We zijn u graag van dienst.