Terug naar homepage

Computer monteur in Arnhem

Uw computer of laptop laten repareren in omgeving Arnhem!
Onze computer experts zijn altijd in de buurt, vraag nu de service aan!

computer-monteur-arnhem

Vul uw gegevens in voor meer informatie over Computer Care Center in de regio Arnhem. U kunt ook direct bellen, gebruik dan telefoonnummer 088 712 9030.

Computer reparatie Arnhem

Computer Care Center in Arnhem

Arnhem is een van de vele steden waar we actief zijn met PC en laptop reparatie. In Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, wonen vandaag de dag 150.000 personen. Een kapotte PC of laptop komt dus wel eens voor! Naast de reparaties waarbij een computer expert op locatie PC problemen verhelpt, kunnen veel reparaties ook op afstand worden gedaan. Het gaat dan om relatief kleine problemen die de expert snel kan verhelpen. Vaker dan u misschien denkt, is het mogelijk om PC reparatie van afstand te doen.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Een servicecontract is er al vanaf €9,95 per maand. Als onze helpdesk een probleem op afstand kan verhelpen, komen daar geen extra kosten bij.

 • Als de computer expert van afstand kan repareren, betekent dit dat ik via telefoon hulp krijg en zelf alle stappen moet uitvoeren?

  U hoeft niks zelf te doen, alleen eenmalig software te downloaden. Daarna doen wij de benodigde werkzaamheden en kijkt u mee op het scherm.

 • Kunnen jullie dan altijd op mijn computer meekijken?

  We kunnen alleen meekijken en uw PC van afstand besturen als u ons toestemming geeft. Zodra u onze software opent krijgt u een unieke code in beeld. Zodra u deze code aan ons doorgeeft kunnen wij de computer pas overnemen. Tevens kunt u tijdens het proces meekijken op het scherm, indien wij iets doen wat u niet wilt kunt u te allen tijde direct de verbinding verbreken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

 • Wat is het voordeel van een abonnement?

  U kunt ons iedere dag bereiken bij computerproblemen. Daarnaast voeren onze computer specialisten minimaal vier keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit ter waarde van € 29,95. Het is ook mogelijk om eenmalige hulp aan te vragen in plaats van een abonnement.

 • Worden de servicepakketten automatisch verlengd?

  Onze pakketten worden niet automatisch verlengd. We zullen u na afloop van een servicepakket benaderen voor een verlening. Als u het niet wilt, dan wordt het niet verlengd.

Een servicepakket

Wilt u ook altijd een werkende PC of laptop? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met u op om u meer informatie te geven over onze service. Dat geeft u direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Via dit formulier sluit u geen service-pakket af, we nemen alleen contact met u op.  

Wist u dat…

 • Onze klanten gemiddeld 6 keer per jaar door ons geholpen worden?
 • De expert niet alleen in de stad zelf PC reparaties verzorgt, maar ook in de regio rond Arnhem?
 • Computer Care Center ook in het weekend computer reparatie service biedt?
 • Er al een servicepakket met onbeperkte hulp op afstand is vanaf €9,95 per maand?