Terug naar homepage

Computer monteur in Groningen

Uw laptop of PC laten repareren in omgeving Groningen!
Onze computer experts zijn altijd in de buurt van Groningen. Vraag dus nu onze diensten aan als u PC hulp nodig hebt.

computer-monteur-groningen
 • PC reparatie in Groningen
 • Ook voor laptops
 • Geen voorrijkosten
 • Ook hulp op afstand is mogelijk

Vul uw gegevens in voor meer informatie over Computer Care Center, of bel ons meteen op telefoonnummer 088 712 9030.

Uw PC laten repareren in Groningen

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Een servicecontract is er al vanaf €9,95 per maand. Als de computer specialist een probleem op afstand kan verhelpen, komen daar geen extra kosten bij.

 • Als de computer specialist van afstand kan repareren, betekent dit dat ik via telefoon hulp krijg en zelf alle stappen moet uitvoeren?

  U hoeft niks zelf te doen, alleen eenmalig software te downloaden. Daarna doen wij de benodigde werkzaamheden en kijkt u mee op het scherm.

 • Kunnen jullie dan altijd op mijn computer meekijken?

  We kunnen alleen meekijken en uw PC van afstand besturen als u ons toestemming geeft. Zodra u onze software opent krijgt u een unieke code in beeld. Pas als u deze code aan ons doorgeeft (via de telefoon) kunnen wij de computer overnemen. Tevens kunt u tijdens het proces meekijken op het scherm, indien wij iets doen wat u niet wilt kunt u te allen tijde direct de verbinding verbreken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

 • Wat is het voordeel van een abonnement?

  U kunt ons iedere dag bereiken bij computerproblemen. Daarnaast voeren onze computer experts minimaal vier keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit ter waarde van € 29,95. Het is ook mogelijk om eenmalige hulp aan te vragen in plaats van een abonnement.

 • Worden de servicepakketten automatisch verlengd?

  Uw servicepakket wordt niet automatisch verlengd. We zullen u na afloop van een servicepakket benaderen voor een verlenging. Als u het niet wilt, dan wordt het niet verlengd.

Een servicepakket

Woont u in de buurt van Groningen en wilt u ook altijd een werkende PC of laptop? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met u op om u meer informatie te geven over onze dienstverlening. Dat geeft u direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Via dit formulier sluit u geen service-pakket af, we nemen alleen contact met u op.  

Wist u dat…

 • Onze klanten gemiddeld 6 keer per jaar door ons geholpen worden?
 • Computer Care Center ook in het weekend computer reparatie service biedt?
 • Er al een servicepakket met onbeperkte hulp op afstand is vanaf €9,95 per maand?

 

PC en laptop reparatie in Groningen

In de stad met de bekende Martinitoren kunt u ook uw laptop of computer laten repareren door Computer Care Center. Onze gespecialiseerde monteurs lossen PC problemen op afstand op, of komen bij u thuis in Groningen. Vaak is dit echter niet nodig, want veel computerproblemen kunnen al op afstand worden opgelost. Dat zijn dan de problemen die met software of uw besturingssysteem te maken hebben. Alleen de PC problemen die met hardware te maken hebben, zoals uw modem, printer of geluidskaart, vereisen de komst van PC monteur op locatie. Wat voor computerprobleem u ook heeft, onze specialist komt graag naar Groningen of helpt u van afstand.