Terug naar homepage

Computer monteur in Rotterdam

Uw computer of laptop laten repareren in omgeving Rotterdam!
Woont u in Rotterdam? Onze computer experts zijn altijd in de buurt, dus vraag onze diensten direct aan!

computer-monteur-rotterdam

Vul uw gegevens in voor meer informatie over Computer Care Center, of bel even met 088 712 9030. We helpen u graag.

Rotterdam PC reparatie

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Een servicecontract is er al vanaf €9,95 per maand. Als de computer specialist een probleem op afstand kan verhelpen, komen daar geen extra kosten bij.

 • Als de computer specialist van afstand kan repareren, betekent dit dat ik via telefoon hulp krijg en zelf alle stappen moet uitvoeren?

  U hoeft niks zelf te doen, alleen eenmalig software te downloaden. Daarna doen wij de benodigde werkzaamheden en kijkt u mee op het scherm.

 • Kunnen jullie dan altijd op mijn computer meekijken?

  We kunnen alleen meekijken en uw PC van afstand besturen als u ons toestemming geeft. Zodra u onze software opent krijgt u een unieke code in beeld. Zodra u deze code aan ons doorgeeft kunnen wij de computer pas overnemen. Tevens kunt u tijdens het proces meekijken op het scherm, indien wij iets doen wat u niet wilt kunt u te allen tijde direct de verbinding verbreken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

 • Wat is het voordeel van een abonnement?

  U kunt ons iedere dag bereiken bij computerproblemen. Daarnaast voeren onze computer experts minimaal vier keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit ter waarde van € 29,95. Het is ook mogelijk om eenmalige hulp aan te vragen in plaats van een abonnement.

 • Worden de servicepakketten automatisch verlengd?

  Onze pakketten worden niet automatisch verlengd. We zullen u na afloop van een servicepakket benaderen voor een verlening. Als u het niet wilt, dan wordt het niet verlengd.

Een servicepakket

Wilt u ook altijd een werkende PC of laptop? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met u op om u meer informatie te geven over onze service. Dat geeft u direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Via dit formulier sluit u geen service-pakket af, we nemen alleen contact met u op.  

Wist u dat…

 • Onze klanten gemiddeld 6 keer per jaar door ons geholpen worden?
 • Computer Care Center ook in het weekend computer reparatie service biedt?
 • Er al een servicepakket met onbeperkte hulp op afstand is vanaf €9,95 per maand?

PC monteur nodig in Rotterdam? Bel Computer Care Center!

Rotterdam, de havenstad van Nederland. En natuurlijk één van de grootste steden van het land. Niet gek dus, dat onze PC reparatie-specialisten best vaak actief zijn in Rotterdam. Heb jij dringend een laptop reparatie nodig? Of moet er een computer probleem worden opgelost? Neem gerust even contact op. Je bent niet de enige die er soms niet zelf uitkomt met zijn PC of laptop. Dus neem contact op, dan helpen we je zo snel mogelijk.