Terug naar homepage

Computer monteur in Tilburg

Uw computer of laptop laten repareren in omgeving Tilburg!
Onze computer experts zijn altijd bij Tilburg in de buurt. Vraag nu de service aan en word gelijk geholpen.

computer-monteur-tilburg

Bel meteen met telefoon nummer 088-4010444, of vul uw gegevens in voor meer informatie over Computer Care Center.

Tilburg pc reparatie

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Een servicecontract is er al vanaf €9,95 per maand. Als de computer specialist een probleem op afstand kan verhelpen, komen daar geen extra kosten bij.

 • Als de computer specialist van afstand kan repareren, betekent dit dat ik via telefoon hulp krijg en zelf alle stappen moet uitvoeren?

  U hoeft niks zelf te doen, alleen eenmalig software te downloaden. Daarna doen wij de benodigde werkzaamheden en kijkt u mee op het scherm.

 • Kunnen jullie dan altijd op mijn computer meekijken?

  We kunnen alleen meekijken en uw PC van afstand besturen als u ons toestemming geeft. Zodra u onze software opent krijgt u een unieke code in beeld. Zodra u deze code aan ons doorgeeft kunnen wij de computer pas overnemen. Tevens kunt u tijdens het proces meekijken op het scherm, indien wij iets doen wat u niet wilt kunt u te allen tijde direct de verbinding verbreken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

 • Wat is het voordeel van een abonnement?

  U kunt ons iedere dag bereiken bij computerproblemen. Daarnaast voeren onze computer experts minimaal vier keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit ter waarde van € 29,95. Het is ook mogelijk om eenmalige hulp aan te vragen in plaats van een abonnement.

 • Worden de servicepakketten automatisch verlengd?

  Onze pakketten worden niet automatisch verlengd. We zullen u na afloop van een servicepakket benaderen voor een verlenging. Als u het niet wilt, dan wordt het niet verlengd.

Een servicepakket

Wilt u ook altijd een werkende PC of laptop? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met u op om u meer informatie te geven over onze service in Tilburg. Dat geeft u direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Via dit formulier sluit u geen service-pakket af, we nemen alleen contact met u op.  

Wist u dat…

 • Onze klanten gemiddeld 6 keer per jaar door ons geholpen worden?
 • De PC monteurs zeer vaak in Tilburg actief zijn en het er altijd leuk vinden?
 • Computer Care Center ook in het weekend computer reparatie service biedt?
 • Tilburg één van de grote studentsteden van Noord-Brabant is?
 • Er al een servicepakket met onbeperkte hulp op afstand is vanaf €9,95 per maand?

 PC reparatie in Tilburg – met Computer Care Center

Tilburg is een stad in het zuiden van ons land, waar ongeveer 120.000 mensen wonen. De stad staat vooral bekend om de Tilburgse kermis, die jaarlijkse vele duizenden bezoekers naar de stad trekt. Het is de grootste kermis van Nederland. Onze monteurs wachten nog steeds op de dag dat ze een laptop mogen repareren op de kermis… Het is nog niet voorgekomen. Wel worden er vele PC’s en laptops gerepareerd in Tilburg. Onder andere bij studenten, senioren en natuurlijk ‘gewoon’ bij werkenden. Is jouw computer kapot? Neem direct contact met ons op. We kunnen je vaak al op afstand helpen. Mocht dat niet mogelijk zijn (bijvoorbeeld omdat je een hardware probleem hebt), dan komen we aan huis.