Terug naar homepage

Computer monteur in Utrecht

Uw PC of laptop laten repareren in omgeving Utrecht!
Onze computer experts zijn altijd bij Utrecht in de buurt. Neem dus nu contact op voor informatie en hulp!

computer-monteur-utrecht

Vul uw gegevens in voor meer informatie over Computer Care Center in Utrecht, of bel even op telefoonnummer 088 712 9030.

Reparatie van PC en laptop in Utecht

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Een servicecontract is er al vanaf €9,95 per maand. Als de computer specialist een probleem op afstand kan verhelpen, komen daar geen extra kosten bij.

 • Als de computer specialist van afstand kan repareren, betekent dit dat ik via telefoon hulp krijg en zelf alle stappen moet uitvoeren?

  U hoeft niks zelf te doen, alleen eenmalig software te downloaden. Daarna doen wij de benodigde werkzaamheden en kijkt u mee op het scherm.

 • Kunnen jullie dan altijd op mijn computer meekijken?

  We kunnen alleen meekijken en uw PC van afstand besturen als u ons toestemming geeft. Zodra u onze software opent krijgt u een unieke code in beeld. Zodra u deze code aan ons doorgeeft kunnen wij de computer pas overnemen. Tevens kunt u tijdens het proces meekijken op het scherm, indien wij iets doen wat u niet wilt kunt u te allen tijde direct de verbinding verbreken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

 • Wat is het voordeel van een abonnement?

  U kunt ons iedere dag bereiken bij computerproblemen. Daarnaast voeren onze computer experts minimaal vier keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit ter waarde van € 29,95. Het is ook mogelijk om eenmalige hulp aan te vragen in plaats van een abonnement.

 • Worden de servicepakketten automatisch verlengd?

  Onze pakketten worden niet automatisch verlengd. We zullen u na afloop van een servicepakket benaderen voor een verlenging. Als u het niet wilt, dan wordt het niet verlengd.

Een servicepakket

Wilt u ook altijd een werkende PC of laptop? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met u op om u meer informatie te geven over onze reparatieservice te Utrecht. Dat geeft u direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Via dit formulier sluit u geen service-pakket af, we nemen alleen contact met u op.  

Wist u dat…

 • Onze klanten gemiddeld 6 keer per jaar door ons geholpen worden?
 • Computer Care Center ook in het weekend computer reparatie service biedt?
 • Er al een servicepakket met onbeperkte hulp op afstand is vanaf €9,95 per maand?

 

Een PC-monteur in Utrecht

Is uw computer stuk? Neem direct contact met ons op. Ook in Utrecht helpen we dagelijks veel mensen die een kapotte PC of laptop hebben. Vaak kunnen problemen opgelost worden door op afstand de PC te besturen, de fout te ontdekken en vervolgens ook op te lossen. Wanneer dit niet mogelijk is, komt de PC monteur bij mensen over de vloer. In het centrum van Utrecht, maar ook in de vele wijken en buurten daar omheen, worden veel mensen geholpen met hun PC problemen.