Terug naar homepage

Computer monteur in Venlo

Uw computer of laptop laten repareren in omgeving Venlo!
Onze computer experts zijn altijd beschikbaar in Venlo, dus vraag nu de service aan!

computer-monteur-venlo

Vul uw gegevens in voor meer informatie over Computer Care Center. Ook kunt u bellen op tel. nummer 088 712 9030.

PC reparatie in Venlo

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten?

  Een servicecontract is er al vanaf €9,95 per maand. Als de computer specialist een probleem op afstand kan verhelpen, komen daar geen extra kosten bij.

 • Als de computer specialist van afstand kan repareren, betekent dit dat ik via telefoon hulp krijg en zelf alle stappen moet uitvoeren?

  U hoeft niks zelf te doen, alleen eenmalig software te downloaden. Daarna doen wij de benodigde werkzaamheden en kijkt u mee op het scherm.

 • Kunnen jullie dan altijd op mijn computer meekijken?

  We kunnen alleen meekijken en uw PC van afstand besturen als u ons toestemming geeft. Zodra u onze software opent krijgt u een unieke code in beeld. Zodra u deze code aan ons doorgeeft kunnen wij de computer pas overnemen. Tevens kunt u tijdens het proces meekijken op het scherm, indien wij iets doen wat u niet wilt kunt u te allen tijde direct de verbinding verbreken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

 • Wat is het voordeel van een abonnement?

  U kunt ons iedere dag bereiken bij computerproblemen. Daarnaast voeren onze computer experts minimaal vier keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit ter waarde van € 29,95. Het is ook mogelijk om eenmalige hulp aan te vragen in plaats van een abonnement.

 • Worden de servicepakketten automatisch verlengd?

  Onze pakketten worden niet automatisch verlengd. We zullen u na afloop van een servicepakket benaderen voor een verlenging. Als u het niet wilt, dan wordt het niet verlengd.

Een servicepakket

Wilt u ook altijd een werkende PC of laptop? Vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk (vrijblijvend) contact met u op om u meer informatie te geven over onze service in Venlo. Dat geeft u direct de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Via dit formulier sluit u geen service-pakket af, we nemen alleen contact met u op.  

Wist u dat…

 • Onze klanten gemiddeld 6 keer per jaar door ons geholpen worden?
 • Computer Care Center ook in het weekend computer reparatie service biedt?
 • Venlo de op één na grootste stad van Nederlands Limburg is?
 • Er al een servicepakket met onbeperkte hulp op afstand is vanaf €9,95 per maand?

 

Computer reparatie in Venlo

In Venlo, maar natuurlijk ook in stadsdelen zoals Blerick, Tegelen, Steyl en Belfeld, komen onze computer experts vaak in actie om PC reparatie te doen. Veel senioren die in Venlo wonen maken gebruik van onze service. Vaak kan een probleem op afstond worden verholpen, in andere gevallen komt de monteur echt bij mensen over de vloer. De computer wordt dan aan huis gerepareerd. Heb je ook een computerprobleem dat opgelost moet worden? Neem direct contact op met onze specialisten. We helpen u graag.