Hulp op afstand

Niet in alle gevallen is het nodig om een computer specialist thuis te ontvangen. Vaak is het ook mogelijk om problemen op afstand op te lossen. Daarom biedt Computer Care Center ook hulp op afstand. Met hulp op afstand wordt uw computer tijdelijk door onze technische helpdesk overgenomen via uw internetverbinding. Uw probleem wordt dan direct vanaf een afstand opgelost,  zoals het verwijderen van een virus of een trage computer. Wees niet bang, we kijken niet in uw persoonlijke foto’s of documenten. Wilt u weten of uw computerprobleem ook op afstand verholpen kan worden? Neem dan contact op met onze technische helpdesk via 088 712 9030.

Via deze pagina kan een medewerker van Computer Care Center uw computer overnemen. Dit doen wij met remote support via het programma Teamviewer. Door middel van dit programma kunnen wij op uw computer werken alsof wij ter plaatse zijn en zo uw probleem verhelpen. U klikt op onderstaand plaatje nadat de medewerker hier om heeft gevraagd.

Hulp op afstand

 

Na het verhelpen van uw probleem wordt de verbinding verbroken en kunnen wij niet opnieuw uw computer besturen zonder uw toestemming. Uw privacy wordt dus te allen tijde gewaarborgd.