Laptop reparatie: oplossingen van Computer Care Center

Laptops zijn ingewikkelde apparaten en helaas kan er ook veel aan kapot gaan. Opstart-, hardware-, of softwareproblemen, virussen en trage systemen: het zijn nog maar enkele van de problemen die je met je laptop kunt krijgen.Reparatie van laptops is daarmee meteen één van de belangrijkste services van Computer Care Center. Gaat u met een kapotte laptop naar een computerwinkel, dan zult u al snel te horen krijgen dat u het beste een nieuwe laptop kunt kopen. Laat u hierdoor niet ontmoedigen. Vaak zijn deze problemen prima op te lossen. Soms zelf, soms kun je daar het beste de hulp van een computerspecialist bij inroepen. Een laptop reparatie hoeft dan vaak ook helemaal niet zo duur te zijn! Grote kans dat wij ‘m voor u kunnen maken. Wij bieden professionele ondersteuning op afstand en indien nodig komen we bij u thuis.

Laptop kapot: wat nu?

Uw laptop is kapot. Wat nu? Allereerst vindt u op onze website een uitgebreide database, waarin de meest voorkomende problemen – in de categorieën beveiliging, installatie, onderhoud, opschonen en reparatie – en de bijhorende oplossingen stap voor stap worden beschreven. In veel gevallen zult u daarmee waarschijnlijk al geholpen zijn, want de reparatie van uw laptop kunt u in deze gevallen meestal prima zelf oplossen. De meest voorkomende problemen met laptops die u eerst zelf kunt proberen op te lossen zijn:

  • Defecte videokaart: in dit geval krijgt u vaak een beeld met strepen, vlekken of golvende lijnen te zien. Bovendien treedt er vaak vertraging op in de beelden, of blijven deze haperen. Soms krijgt u de melding ‘No Signal’ te zien op het beeldscherm. Allemaal tekenen dat uw videokaart niet naar behoren werkt. Zelf oplossen? Bekijk dan even deze pagina.
  • Problemen met de voeding van de laptop: laadt uw laptop niet meer op? Verwijder dan eerst de accu om te controleren of deze niet het probleem vormt. Wanneer de laptop het nu wel doet, is uw accu defect, niet de voeding. Andere mogelijke problemen zijn een kapot lampje op de adapter, of een kabelbreuk: test door de kabel heen en weer te bewegen: als uw laptop nu af en toe verbinding verliest, ligt hier het probleem. Het beste test je even met een andere adapter of het probleem aan de voeding ligt.
  • Het geluid werkt niet: u wilt muziek luisteren of een filmpje bekijken maar uw audio werkt niet. Test allereerst het volgende: zijn de geluidsboxen voorzien van stroom? Is de audio stekker juist aangesloten? Is het stuurprogramma van de geluidskaart geïnstalleerd? En tot slot: staat het geluid op de laptop wel aan? U leest hier meer.
  • Toetsenbord werkt niet: controleer of de lampjes op het toetsenbord werken (bijvoorbeeld door de Caps Lock toets in te drukken). Bekijk of de stekker van het toetsenbord correct is aangesloten en daarna of ook het juiste stuurprogramma is geïnstalleerd. Lees hier meer.
  • Windows 7 of 8 loopt steeds vast: kan het zijn dat u recentelijk iets nieuws op uw laptop heeft aangesloten? Dit kan namelijk het probleem veroorzaken. Daarnaast is het raadzaam om uw antivirus software bij te werken en sowieso uw laptop te scannen op virussen. Voer tot slot ook een Windows update uit, indien mogelijk. Lees hier meer.

Lukt het niet om met behulp van onze database het probleem met uw laptop op te lossen? Roep dat de specialistische hulp van Computer Care Center in.

Laptop repareren lukt zelf niet

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u met complexere problemen te maken krijgt, problemen waarvan u de oplossing niet in onze database kunt terugvinden. Deze problemen zijn vaak zo complex dat het beter is om niet zelf te gaan sleutelen, maar waarbij u de hulp van een specialist zult moeten inschakelen. In dit geval kunnen we twee dingen voor u doen.

Hulp op afstand

Ook al kunt u uw laptop problemen niet zelf oplossen, het blijkt toch niet altijd nodig te zijn om een computerspecialist langs te sturen. Hulp op afstand kan soms ook een oplossing zijn. In dat geval wordt uw laptop via een speciaal besturingsprogramma tijdelijk door onze technische helpdesk overgenomen. Deze verbinding wordt verbroken nadat uw probleem is opgelost. Uiteraard wordt uw privacy te allen tijde gewaarborgd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat wij uw foto’s of bestanden gaan bekijken. U kunt zelf ook precies meekijken waar de computerspecialist mee bezig is. Hulp op afstand: prettig voor u, want uw probleem is snel opgelost en u betaalt geen voorrijkosten! Meer weten? Klik hier!

Computerspecialist thuis:

Mocht hulp op afstand niet voldoen of heeft u liever dat er iemand even naar uw laptop komt kijken, dan sturen wij een van onze medewerkers bij u thuis langs. Computer Care Center werkt alleen met de beste specialisten. Er is ook altijd een computer expert bij u in de buurt, waardoor u meestal snel geholpen bent. Na vaststelling van het probleem kan uw laptop namelijk in de meeste gevallen ter plekke worden gemaakt. Uw laptop was nog nooit zo snel gerepareerd!

Laptop reparatie aan huis?

Computer Care Center werkt al tien jaar naar volle tevredenheid voor klanten met computer of laptop problemen. De reparatie van uw laptop is dus in goede handen! Bovendien vinden wij het belangrijk om betrokken en eerlijk te werk te gaan. Dat betekent voor u dat we bijvoorbeeld uw probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen. Ook heeft u altijd duidelijkheid over de kosten die aan uw laptop reparatie verbonden zijn. We rekenen vaste prijzen per dienst (en dus niet per uur!), we rekenen geen voorrijkosten en eventuele kosten voor het vervangen van onderdelen worden vooraf met u besproken. Een goede service is bij Computer Care Center vanzelfsprekend!

Neem contact met ons op

Wilt u uw laptop laten maken? Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem gerust even contact met ons op. U kunt ons rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer 088-4010444 of via dit contactformulier. Via deze website heeft u zelfs de mogelijkheid om uw vraag te stellen via onze chatfunctie. Onze computerspecialisten staan voor u klaar!