Computervirus

Virus

Een computervirus is een klein programma die zich onopgemerkt op uw computer of laptop installeert. Dit verstoort vervolgens de werking van de computer en kan gegevens verwijderen of beschadigen.  De oorzaak is meestal een slecht onderhouden computer. Het verwijderen van een virus is gecompliceerd werk. Computer Care Center heeft zich hier daarom in gespecialiseerd en helpt u graag verder. Ook voor het opschonen en onderhouden van de computer kunt u bij ons terecht.

Spyware

Spyware is een infectie op uw computer die zich zonder uw toestemming installeert. Hierdoor kan de computer of laptop vaak niet meer goed functioneren of zelfs niet meer opstarten. Net als bij een virus wordt spyware geïnstalleerd zonder dat de gebruiker dit weet. Het verschil is dat spyware uitdrukkelijk is bedoel om uw gegevens te stelen. Vaak gebeurt dit voor reclamedoeleinden. Voor het verwijderen van spyware kunt u altijd contact opnemen met Computer Care Center. Wij verwijderen spyware en leveren software om dit in de toekomst te voorkomen.

Bullguard

Met uw computer of laptop bent u waarschijnlijk vaak bezig met vertrouwelijke werkzaamheden zoals internetbankieren. Ook zitten er waarschijnlijk veel persoonlijke bestanden op uw computer, die u liever niet kwijt raakt. Daarom is het belangrijk dat uw computer altijd goed beveiligd is. Wij raden u aan om uw computer of laptop te beveiligen met Bullguard. Er zijn twee verschillende versies van Bullguard:

Antivirus

Internet Security

Antivirus
Spamfilter ​​
Safe Browsing
Firewall ​​
Game Mode
Ouder control
Kwetsbaarheid scanner
Computer opschoner
Backup
€ 59,95 € 69,95

Wij kunnen Bullguard gemakkelijk op afstand voor u installeren op uw computer of laptop. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 712 9030 of maak een afspraak. Een van onze medewerkers kan u meer informatie geven en het eventueel voor u installeren.

Maak een afspraak