Print

3 nieuwe monteurs gecertificeerd voor het ICTkeurmerk

21-10-2015 • Anne Bouk Swildens • 1705 keer bekeken

Eén van onze monteurs had al het ICTKeurmerk op zak. Daar zijn drie monteurs bijgekomen die gecertificeerd zijn voor het ICT-keurmerk. Dat betekent dat u vanaf nu uw laptop of PC door maar liefst vier van onze monteurs kan laten keuren en beveiligen!

Het is erg belangrijk dat uw PC of laptop goed beveiligd is. Internetonveiligheid neemt namelijk met grote hoeveelheid toe. Onderzoek wijst uit dat meer dan 90% van de consumenten hun computerbeveiliging niet up-to-date hebben. Uw persoonlijke gegevens kunnen zo zonder dat u het zelf in de gaten heeft op straat komen te liggen. Identiteitsfraude komt regelmatig voor. Internetcriminelen worden namelijk steeds inventiever bij het hacken van laptops en dergelijke. Het ICT-keurmerk is een veiligheidskeurig die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging checkt en eventueel updatet.

Monteurs die gecertificeerd zijn met het ICTKeurmerk zijn gespecialiseerd in het opschonen en beveiligen van ICT apparatuur. Daarnaast beveiligen zij naast uw laptop ook uw smartphone, tablet en computer.

Wilt  meer informatie over het ICT Keurmerk bel dan vrijblijvend naar onze helpdesk op 088 712 9030 of klik hier.

 

1,706 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Anne Bouk Swildens

Print

Virusscan test