Print

Pas op met gratis antiviruspakketten en bankzaken.

18-02-2014 • frank Prins • 3740 keer bekeken

Gebruikt u een gratis antiviruspakket? Kijk dan goed of deze op de juiste manier bescherming geeft tijdens internetbankieren. Veel gebruikers zijn namelijk niet op de hoogte van de risico’s die een gratis virusscanner met zich meebrengt. De meeste gratis virusscanners hebben een slechte beveiliging tijdens het uitvoeren van banktransacties. Dit komt omdat gratis antiviruspakketten geen firewall hebben. Firewall is nodig om zowel inkomend als uitgaand verkeer te filteren en daar waar nodig te blokkeren zodat hackers en andere schadelijke software geen toegang tot uw computer verkrijgen.

De banken hebben nieuwe regels opgesteld met betrekking tot uitkering bij fraude met banktransacties. De banken stellen in de nieuwe voorwaarden dat er een betaalde firewall geïnstalleerd moet zijn. Is dit niet het geval dan keren de banken geen vergoedingen meer uit wanneer er onrechtmatig geld van uw rekening is afgeschreven. U kunt dan geen aanspraak maken op uw geld.

De nieuwe versies van Windows bevatten al een standaard firewall, echter beschermen de betaalde firewalls beter dan de standaard firewall in Windows. De oude versies van Windows waaronder XP en Vista bevatten een firewall maar die blokkeren/filteren alleen inkomend verkeer waardoor de kans nog steeds bestaat dat u gehackt wordt. Bekijk dus goed of u op dit moment voldoet aan de eisen van de bank. Indien gewenst kunt u bij ons eenmalig consult aanschaffen ad € 49,95 of een hulp op afstand pakket vanaf € 9,95 per maand afsluiten. We bekijken dan of uw computer/laptop goed beveiligd is zodat u voldoet aan alle nieuwe eisen van de bank. Ook gaan we het systeem voor u opschonen uiteraard met behoudt van uw bestanden. Bij onze Full Service pakketten huurt u de beste laptop met antivirusscanner. Hierdoor bent u direct verzekerd van een perfecte beveiliging en voldoet u meteen aan de eisen van de bank. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mailtelefoon of laat u terug bellen.

3,741 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

frank Prins

Print

Nepmail