Print

Windows stopt met het bekende Internet Explorer

21-05-2015 • Anne Bouk Swildens • 8616 keer bekeken

De komende zomer brengt Microsoft het nieuwe besturingssysteem Windows 10 op de markt. Windows 10 zal niet meer met het oude en betrouwbare standaardbrowser Internet Explorer werken. De nieuwe standaardbrowser die Windows 10 zal bevatten gaat Microsoft Edge heten.

De webbrowser Edge maakt het voor de gebruiker mogelijk om makkelijker te kunnen switchen tussen apps en klassieke websites. Het logo zal een blauwe E bevatten net zoals het Logo van Internet Explorer. Zo blijft de browser toch herkenbaar, aldus Microsoft. De concurrentie van andere grote webbrowsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox was goed te merken bij Internet Explorer. De liefhebbers van Internet Explorer hebben geluk want Internet Explorer blijft nog wel bruikbaar, ook in Windows 10.

De laatste versie van Windows was Windows 8.1. Er is door Windows gekozen om gelijk over te schakelen naar Windows 10. Dus Windows 9 zal niet meer op de markt verschijnen. De gebruikers die al gebruik maken van Windows 7 en Windows 8.1 kunnen gratis upgraden naar Windows 10.

Heeft u vragen over Windows en de nieuwe browser? Bel gerust naar onze helpdesk, wij staan u graag te woord.

8,617 totaal aantal vertoningen, 16 aantal vertoningen vandaag

Anne Bouk Swildens

Print

Virusscan test