ICTWaarborg

ictwaarborgComputer Care Center is aangesloten bij de brancheorganisatie ICTWaarborg. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren. Onze samenwerking met ICTWaarborg biedt u extra zekerheid en service. U kunt namelijk een beroep doen op ICTWaarborg voor meer informatie en – waar nodig – ondersteuning.

 

Richtlijnen voor kwaliteit

ICTWaarborg biedt consumenten zekerheden op het gebied van kwaliteit. De dienstverlening  van Computer Care Center voldoet dan ook aan de richtlijnen die ICTWaarborg heeft vastgesteld.

Naleving gedragscode

De bedrijven die aangesloten zijn bij ICTWaarborg werken eerlijk en integer. Daarnaast bieden zij kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. Computer Care Center kan zich daar goed in vinden en streeft deze kwaliteitsnormen na. ICTWaarborg kijkt over onze schouders mee als extra zekerheid. Dit zorgt ervoor dat u de service krijgt die u mag verwachten.

Deskundig advies

Van aangesloten bedrijven bij ICTWaarborg mag u verwachten dat u altijd een deskundig advies krijgt. Dit geldt dus ook voor Computer Care Center. Wij vinden het belangrijk dat u als klant goed geholpen bent.

Afspraak is afspraak

Met een ICTWaarborg aangesloten bedrijf maakt u altijd duidelijke afspraken. Bij Computer Care Center geldt dan ook: afspraak is afspraak. Relevante informatie wordt voor u op papier gezet en van de computer experts kunt u persoonlijke en duidelijke uitleg verwachten.

Betrouwbaarheid

Computer Care Center en ICTWaarborg staan beide voor betrouwbaarheid. U kunt er daarom ook vanuit gaan dat wij betrouwbaar omgaan met onze klanten en diens gegevens. Mochten er toch misverstanden ontstaan, dan kunt u beroep doen op ICTWaarborg. Zij zijn altijd bereid om te bemiddelen en een onafhankelijke geschillencommissie in te schakelen.