Onze werknemers

Onze medewerkers van de helpdesk en onze monteurs helpen u met al uw computerproblemen. U kunt gerust contact opnemen met de technische helpdesk. Zij kunnen u advies geven op het gebied van laptops, computers en/of PC’s. Daarnaast kunnen zij samen met u bekijken wat de beste oplossing is voor uw computer probleem. Bijvoorbeeld door middel van de hulp op afstand service of door het inplannen van  een monteur die bij u thuis langs komt.

Wie kunt u aan de telefoon verwachten?

Lars Wanrooij – Supervisor (technische)helpdesk

IMG_1471Lars Wanrooij is de supervisor van de helpdesk van Computer Care Center en doet dit al bijna drie jaar met heel veel plezier. Vanaf kleins af aan is hij gefascineerd geweest door computers en hij heeft het altijd een uitdaging gevonden om zijn eigen computers tot het uiterste te drijven. Deze opgedane ervaring, in combinatie met de kennis die met het behalen van het diploma voor ICT Monteur is vergaard, heeft hem de kennis gegeven om alles wat op afstand op te lossen is ook op afstand op te lossen.

Hij stuurt een jong en dynamisch team van gedreven medewerkers aan die uw computer problemen op afstand kunnen verhelpen of er voor kunnen zorgen dat er een monteur bij u langs zal komen. Dagelijks is het zijn missie dat u als klant een fijn en vertrouwd gevoel krijgt bij Computer Care Center. Hij doet dit door het team aan te sturen, u te woord te staan én u op afstand te helpen met uw computerproblemen. Daarnaast is hij de stagebegeleider van de stagiairs die op de helpdesk werken. Lars ook ICT-Keurmeester en is hij hiermee een gecertificeerd expert op het gebied van consumenten computerbeveiliging. 

 

Jaimy van Zante – Support helpdesk

Jaimy van Zante  is recent afgestudeerd aan de opleiding Medewerker beheer ICT. Hij heeft al ruim een jaar ervaring binnen het bedrijf. Hij is begonnen als stagiaireSAMSUNG CAMERA PICTURES bij Computer Care Center. Nu hij zijn diploma heeft behaald werkt hij op de afdeling Helpdesk. Jaimy houdt zich voornamelijk bezig met de 1ste lijns telefoontjes. De kans is groot dat u Jaimy aan de telefoon krijgt als u inbelt op 088 712 9030. In zijn vrije tijd houdt Jaimy zich veel bezig met de ontwikkelingen binnen de ICT-sector. Nieuwe ontwikkelingen volgt hij op de voet.

 

Monteurs bij u in de buurt!

Is het probleem te ingewikkeld om op afstand op te lossen? In dat geval komt één van onze topmonteurs bij u langs. Het probleem kan niet gek genoeg zijn of het wordt voor u opgelost door een van onze kanjers. Iedereen is anders. De één werkt hier al meer dan 20 jaar en de ander is pas sinds kort begonnen, maar iedereen levert uitstekend werk. Hieronder staan al onze monteurs, speciaal voor u, op een rij. Zo kunt u precies zien met wie u een afspraak heeft gemaakt en wie er bij u langs komt in geval van (computer)nood.

adrie   fedor   erwin

Adrie                                Fedor                                Erwin

                                                                                                                                                                                                                 ICTkeurmeester                    ICTKeurmeester


andrew.schultink    rob   michel

Andrew                            Rob                               Michel