Contact

Heeft u een computerprobleem of een vraag? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 8.30 uur tot 20.00 uur. In het weekend zijn wij bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt uiteraard ook een mail naar ons sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u liever teruggebeld worden of direct een afspraak in plannen? Geen probleem! Gebruik daarvoor de contactmogelijkheden op deze website.

Telefoonnummer: 088 712 9030
E-mailadres: klantenservice@computercarecenter.nl

 

Klachtenregeling

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen, vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken. Als u een klacht bij ons indient, zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij meer tijd nodig om deze te beantwoorden, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Wilt u een klacht melden? Klik dan hier.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling bij Computer Care Center tot 14 dagen na installatie van uw apparatuur of na afsluiten van uw servicepakket zonder opgave van reden te annuleren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking door Computer Care Center worden opgehaald. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een speciaal formulier invullen. Geef daarbij duidelijk aan dat u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoekadres

Computer Care Center
Oude Bosscheweg 7
5301 LA Zaltbommel

Overige informatie

KvK: 30041604
Bank: NL38ABNA0559322925
BTW-nummer: 003417918B01

Computer Care Center is onderdeel van Elbuco B.V.