Reparaties

Laptop of PC reparaties: het is één van de belangrijkste services van Computer Care Center. Helaas krijgen we er namelijk allemaal wel eens mee te maken. Opstart-, hardware-, of softwareproblemen, virussen en trage systemen: het zijn nog maar enkele van de problemen die je met je laptop kunt krijgen. Gelukkig heeft Computer Care Center specialisten in dienst die al jarenlange ervaring hebben met allerlei laptop problemen. Is uw laptop of computer kapot? Grote kans dat wij deze voor u kunnen repareren! Computer Care Center staat namelijk garant voor professionele en preventieve ondersteuning.

Laptop of PC kapot: wat nu?

Uw laptop of PC is kapot. Wat nu? Allereerst vindt u op onze website een uitgebreide database, waarin de meest voorkomende problemen – in de categorieën beveiliging, installatie, onderhoud, opschonen en reparatie – en de bijhorende oplossingen stap voor stap worden beschreven. In veel gevallen zult u daarmee waarschijnlijk al geholpen zijn. Er komen echter ook complexere problemen voor, waarbij u de hulp van een specialist zult moeten inschakelen. In dit geval kunnen we twee dingen doen:

  1. Hulp op afstand:

Ook al kunt u uw laptop problemen niet zelf oplossen, het blijkt toch niet altijd nodig te zijn om een computer expert langs te sturen. Hulp op afstand kan soms ook een oplossing zijn. In dat geval wordt uw laptop via een speciaal besturingsprogramma tijdelijk door onze technische helpdesk overgenomen. Deze verbinding wordt verbroken nadat uw probleem is opgelost. Uiteraard wordt uw privacy te allen tijde gewaarborgd. Meer weten? Klik hier!

  1. Computer expert thuis:

Mocht hulp op afstand niet voldoen of heeft u liever dat er iemand even naar uw laptop komt kijken, dan sturen wij een van onze medewerkers bij u thuis langs. Computer Care Center werkt alleen met de beste specialisten. Er is ook altijd een computer specialist bij u in de buurt, waardoor u meestal snel geholpen bent. Na vaststelling van het probleem kan uw laptop namelijk in de meeste gevallen ter plekke worden gemaakt.

 Laptop reparatie aan huis?

Computer Care Center werkt al tien jaar naar volle tevredenheid voor klanten met computer of laptop problemen. De reparatie van uw laptop is dus in goede handen! Bovendien vinden wij het belangrijk om betrokken en eerlijk te werk te gaan. Dat betekent voor u dat we bijvoorbeeld uw probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen. Ook heeft u altijd duidelijkheid over de kosten die aan uw laptop reparatie verbonden zijn. We rekenen vaste prijzen per dienst (en dus niet per uur!), we rekenen geen voorrijkosten en eventuele kosten voor het vervangen van onderdelen worden vooraf met u besproken. Een goede service is bij Computer Care Center vanzelfsprekend!

Neem contact met ons op

Wilt u uw laptop of pc laten maken? Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem gerust even contact met ons op. U kunt ons rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer 088 712 9030 of via dit contactformulier. Via deze website heeft u zelfs de mogelijkheid om uw vraag te stellen via onze chatfunctie. Onze computer experts staan voor u klaar!