Werkwijze

Wie computer of laptop reparatie nodig heeft, kan terecht bij Computer Care Center. Voor computer- of laptopreparatie kan beroep gedaan worden op onze gespecialiseerde monteurs. Of u nu een software probleem, een kapotte printer of een probleem met uw internetverbinding heeft: Computer Care Center lost het voor u op. Dit bieden wij u op twee manieren. Enerzijds kunt u professionele hulp bij u thuis ontvangen. Door onze landelijke dekking is er altijd wel een monteur bij u in de buurt. Daarnaast laten we u graag het gemak van onze Hulp op Afstand service ervaren

Computer Care Center zet zich op een betrokken en eerlijke manier in voor haar klanten. Dat resulteert in vaste prijzen per dienst, en niet per uur. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en bent u er ook van verzekerd dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Computer Care Center werkt met de beste computer specialisten in Nederland en er is dus ook altijd een specialist bij u in de buurt. We kunnen dus snel bij u ter plaatse zijn. Daarnaast lossen wij ook veel problemen via Hulp op Afstand op.

Hulp op Afstand

Het repareren en onderhouden van een computer is gespecialiseerd werk. Computer Care Center heeft daarvoor een unieke werkwijze ontwikkeld. Op afstand kunnen wij veel van uw computerproblemen oplossen of gebruikersvragen beantwoorden. Eén van onze specialisten zal vanaf afstand inloggen op uw computer. Dit kan uiteraard alleen als u daarvoor toestemming heeft gegeven en een bestand heeft gedownload vanaf deze website. U ziet precies welke handeling de specialist uitvoert en tegelijkertijd zal de specialist telefonisch uitleg geven over de handeling. Wees niet bang, we kijken niet in uw persoonlijke foto’s of documenten. De Hulp op Afstand pakketten biedt Computer Care Center in drie varianten. Deze pakketten sluit u af voor één jaar. Zo bent u een jaar lang verzekerd van continue service op uw eigen laptop of computer.

U kunt er ook voor kiezen een Hulp op Afstand pakket inclusief een laptop af te sluiten. Bij dit Full Service pakket, geniet u drie of vijf jaar lang van alle voordelen van een Hulp op Afstand servicepakket met daarbij een gloednieuwe laptop op huurbasis. Mocht uw huidige laptop of computer aan vervanging toe zijn is dit dé ideale oplossing om voor een laag maandelijks bedrag gegarandeerd een werkende laptop in huis te hebben!

Computerspecialist bij u thuis

Naast de Hulp op Afstand pakketten die u bij Computer Care Center kunt afsluiten kunt u ook een monteur bij u thuis laten komen. Door onze landelijke dekking is er altijd wel een monteur bij u in de buurt.  Alle diensten worden aangeboden tegen vaste tarieven. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Bij Computer Care Center heeft u de keuze om losse diensten af te nemen. Wilt u meer informatie over de tarieven? Klik dan hier of bel ons vrijblijvend op 088 712 9030.