Meest gezochte vragen:

 • Toetsenbord werkt niet meer?

  Werkt uw toetsenbord niet meer of niet goed? U kunt dit probleem zelf oplossen!

  • Toetsenbord werkt niet meer
  • Toetsenbord laptop werkt niet meer

  Uw toetsenbord doet het niet. Dit is helaas een veel voorkomend probleem. Toetsenborden hebben een beperkte levensduur, het kan dus vaak voorkomen dat het toetsenbord simpelweg aan vervanging toe is. Controleer daarom eerst of er lampjes branden op het toetsenbord. Indien er geen lampje brand kunt u aan de linkerkant van het toetsenbord op de toets ‘Caps Lock’ drukken en controleren of er ergens een lampje gaat branden op uw toetsenbord (zoals in de foto hieronder). Indien dit niet het geval is dan is uw toetsenbord hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe. Voor de zekerheid kunt u alsnog de volgende stappen doorlopen om te kijken of uw toetsenbord werkelijk defect is.

  Bekijk de oplossing
 • YouTube werkt niet meer

  YouTube werkt niet meer? Los het gemakkelijk zelf op!

  • YouTube werkt niet
  • YouTube loop vast

  Het is erg frustrerend als u een filmpje wilt kijken op YouTube, maar het filmpje speelt zich maar niet af. Er kunnen meerdere oorzaken zijn waardoor YouTube niet naar wens werkt. Mocht dit de eerste keer zijn dat het probleem zich voordoet, dan kunt u de browser opnieuw starten en controleren of het probleem zichzelf heeft opgelost. Indien dit niet het geval is kunt u gebruik maken van de onderstaande handleiding.
  Mocht u vragen hebben over één van de onderstaande stappen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers van de technische dienst.

  Bekijk de oplossing
 • Audio werkt niet op PC, hoe los ik dat op?

  Werkt uw audio niet meer? Los het gemakkelijk zelf op!

  • Geen geluid op pc
  • Geen geluid op laptop

  Wilt u een filmpje bekijken? Wilt u muziek luisteren? Maar u krijgt maar geen geluid? Dit is een veel voorkomend probleem en wekt vaak veel frustratie op. De audio werkt niet en dat kan meerdere oorzaken hebben. Onderstaand bespreken wij de meest voorkomende.
  Staat uw oplossing er niet bij of loopt u vast bij een van de onderstaande oplossingen? Neem dan contact op met onze helpdesk op het nummer 088 712 9030. Wij helpen u dan graag verder met het oplossen van het probleem.

  Bekijk de oplossing
 • Wat te doen als Skype problemen heeft?

  Werkt uw Skype niet meer? Los het gemakkelijk zelf op!

  • Skype werkt niet
  • Problemen met Skype

  Heeft u problemen met het opstarten van Skype? Loopt Skype vaak vast? Dit kan meerdere oorzaken hebben. In veel gevallen zou Skype opnieuw geïnstalleerd moeten worden. Dit kan komen door een virus of een andere ongewenste aanpassing in het systeem. In onderstaande stappen staat beschreven hoe u zelf Skype opnieuw kunt installeren.

  Bekijk de oplossing
 • Reclame in YouTube blokkeren?

  YouTube reclame blokkeren? Dat kan! Los het gemakkelijk zelf op met deze uitleg.

  Reclame in YouTube blokkeren?
  Internetreclame blokkeren?

  Wilt u van die vervelende reclames af tijdens een filmpje op YouTube? Of blijft u maar reclames krijgen in uw internetbrowser? Computer Care Center biedt duidelijke uitleg omtrent dit onderwerp. Bekijk nu de site (gratis) en u vindt uitleg over dit computerprobleem.

  Bekijk de oplossing

Computer problemen database

Wat voor computer problemen u ook heeft: Computer Care Center is er voor u; om deze op te lossen. Voor een groot aantal computer problemen  hoeft er niet eens een computerspecialist huis te komen. Op onze site vindt u namelijk een grote database met problemen en een uitleg hoe u een defect zelf kunt oplossen. Deze stappenplannen zijn voorzien van uitgebreide actiepunten, duidelijke afbeeldingen en heldere beschrijvingen. Zo kunt u ook wanneer u geen ICT opleiding heeft gehad zelf uw probleem oplossen.

Om te kijken of uw computerprobleem in onze database staat, kunt u twee dingen doen. Als eerste kunt u via de iconen op deze pagina proberen om uw probleem op te zoeken. Lukt dit niet, dan kunt u ook de zoekfunctie gebruiken. Typ daar uw hele vraag of een kernwoord in, en klik op ‘Zoeken’.

Ontbreekt er naar uw mening een belangrijk onderwerp in onze database? Mail ons daar dan over. We horen graag welke suggesties u heeft om onze website te verbeteren.

 

PC problemen

Wat nou als ik er toch niet uitkom, ook niet met de uitleg op de site?

Goede vraag. PC problemen zijn soms erg ingewikkeld. Het kan dus voorkomen dat u de uitleg in de PC problemen database leest, maar het nog niet lukt om uw computerprobleem op te lossen. Als dat zo is, is het zinvol om contact met ons op te nemen.

Onze professionele PC-monteurs kunnen uw computer repareren bij u thuis. Computerproblemen oplossen is dagelijkse routine voor hen en de kans is groot dat ze uw PC of laptop snel gemaakt krijgen.

De werkwijze van Computer Care Center is gericht op betrokkenheid bij de klant. We werken dan ook per dienst en niet op uurbasis. We rekenen dus vaste kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo handig als uw PC, computer of laptop kapot is. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. We zijn u graag van dienst.