Hoe kan ik mijn internetbrowser herstellen?

Print

‹ Ga terug

Hebt u een probleem met uw internetbrowser? Dit kunt u zelf oplossen!

  • Resetten internetbrowser
  • Internetbrowser herstellen

Er zijn veel wijzigingen te maken in webbrowsers zoals Internet Explorer en hier kan ook een hoop mis mee gaan. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de tekst te ver ingezoomd staat, dat de startpagina is veranderd of dat de browser traag is door een grote hoeveelheid ‘cookies’. Hieronder staat stapsgewijs beschreven hoe u zelf de internetbrowser reset. Loopt u bij één van de stappen vast of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze technische helpdesk.

Voorkomen van verlies van bestanden, favorieten en programma’s
Zorg dat u regelmatig een back-up maakt van uw computer om verlies van bestanden, favorieten en programma’s tegen te gaan.

De browser opschonen

Download CCleaner, installeer CCleaner en druk op de knop ‘Opschonen’. Nadat het programma het opschoon programma heeft gedraaid zullen uw cookies, tijdelijke bestanden en overbodige bestanden verdwenen zijn, waardoor uw browser hoogstwaarschijnlijk een stuk sneller zal reageren.

bd

b

Verwijder overtollige toolbars.

U kent het vast wel alle overtollige toolbars als u op internet aan het surfen bent. Lees hier hoe u deze ongewenste toolbars kunt verwijderen.

Instellingen van Internet Explorer resetten

1.    Ga in de Internet Explorer naar het    icoon en kies uit het pop-up menu ‘Internet opties’ of druk op de ALT toets op het toetsenbord als u in Internet Explorer bent, klik op ‘Opties’ en vervolgens op ‘Internet opties’.

bgggg

2.    Klik op het tabblad ‘Geavanceerd’ en vervolgens op de knop ‘Opnieuw instellen’.

bggggg

3.    Wanneer u bovenstaande stappen heeft doorlopen, heeft u uw internetbrowser herstelt.

Heeft u nog vragen hoe u uw internetbrowser herstellen kunt? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 8.30 uur tot 20.00 uur.  In het weekend zijn wij bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur.

088 712 9030

Wilt u liever teruggebeld worden ? Geen probleem! Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen

Print