Word werkt niet meer

Print

‹ Ga terug

Word werkt niet meer? Los het zelf gemakkelijk op! Heeft u problemen met Word en weet u niet wat u moet doen? Computer Care Center biedt duidelijke uitleg omtrent dit onderwerp. Bekijk nu de site (gratis) en los problemen met Word zelf op.

  • Microsoft word werkt niet meer
  • Microsoft office werkt niet meer

Word en Office zijn de meest gebruikte programma’s voor het maken van documenten, presentaties en spreadsheets. Omdat het zoveel gebruikt wordt kunnen er natuurlijk ook veel verschillende problemen ontstaan. Hieronder vindt u een uitleg om de meest voorkomende problemen te verhelpen. Loopt u vast bij één van de stappen of wilt u meer informatie over de functies of mogelijkheden van Microsoft Office? Neem dan gerust contact op met onze technische helpdesk.

Word werkt niet meer? Microsoft Office Herstellen

De meeste problemen met betrekking tot het vastlopen of het niet werken van Microsoft Office en Microsoft Word zijn op te lossen door Office te herstellen. Mocht u ergens vastlopen bij de volgende stappen neem dan gerust contact op met onze helpdesk.

1. Klik met de rechtermuisknop op de startknop en selecteer Configuratiescherm

Configuratiescherm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Kies in het configuratiescherm voor ‘een programma verwijderen’. Het kan zijn dat u eerst verschillende kleine icoontjes te zien krijgt. Als u dit scherm heeft, kies dan voor ‘Programma’s en Onderdelen’ en vervolgens voor ‘een programma verwijderen’.

programma selecteren

 

3. Selecteer Microsoft Office 365 of Microsoft Office voor thuisgebruik en studenten. Het kan zijn dat u een andere versie heeft, neem dan contact op met onze technische helpdesk voor ondersteuning. De andere versies werken namelijk net weer anders. Deze handleiding geldt voor Microsoft Office 365 of Microsoft Office voor thuisgebruik en studenten.

Word werkt niet

 

4. Kies bovenin voor ‘wijzigen’. Het volgende scherm verschijnt.

Word Office herstellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In dit scherm selecteert u ‘Snel herstellen’ en daarna rechts onderaan op herstellen. Deze optie verhelpt de meest voorkomende problemen. Mocht dat niet werken kunt u terug naar stap 1 en kiest u in het bovenstaande scherm voor ‘Online Herstellen’.

5. Volg de instructies op het scherm. De optie ‘Online herstellen’ duurt langer omdat alle bestanden worden vergeleken met een online server die controleert of alle installatiebestanden compleet zijn en niet zijn aangepast.

Heeft u nog vragen? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 8.30 uur tot 20.00 uur.  In het weekend zijn wij bereikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur.

088 712 9030

Wilt u liever teruggebeld worden ? Geen probleem! Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen

Print